EU4Skills продовжує надавати екстрену підтримку закладам профтехосвіти та українцям


Станом на кінець липня 2022 року EU4Skills у рамках пакету екстреної підтримки надала 4000 матраців, 5500 подушок, 1500 ковдр та 1500 розкладачок для 41 закладу профтехосвіти Львівської та 14 – Чернівецької областей.

Крім того, нещодавно було доставлено до 22 тисяч наборів дитячого харчування для українських родин, які потребують підтримки.
Ця допомога спрямована не лише на приблизно 4 000 ВПО, які наразі живуть у гуртожитках заладів профтехосвіти, але й має на меті допомогти профтехам їхніх зусиллях прийняти ВПО та згодом забезпечити комфортні умови для своїх студентів.
Пакет підтримки EU4Skills включає три компоненти: надання товарів екстреної допомоги, психологічна підтримка ВПО та розробка рекомендацій для кращого управління гуртожитками.
Наразі відібрані працівники закладів профтехосвіти та волонтери проходять навчання з психологічної підтримки ВПО. Крім того, надається психологічна підтримка та консультації всім потребуючим переселенцям, які перебувають у гуртожитках.
EU4Skills продовжує свою підтримку в п’яти областях України: Вінницькій, Полтавській, Хмельницькій, Черкаській та Рівненській, де EU4Skills співпрацює з закладами профтехосвіти над наданням додаткових товарів для гуртожитків.