Триває модернізація інфраструктури закладів

У січні 2022 року експерти Українського фонду соціальних інвестицій (УСІФ), які працюють у третьому компоненті EU4Skills «Модернізація інфраструктури закладів профтехосвіти в Україні», презентували оцінку капітального ремонту будівлі Мелітопольського вищого професійного училища та вибір закупівлі, послуги з розробки проектно-кошторисної документації для ПТНЗ м. Запоріжжя. Подібна оцінка проводиться для закупівлі сільськогосподарської техніки та обладнання для потреб трьох закладів професійно-технічної освіти: Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І. Боровенського, Новоодеського професійного аграрного ліцею, вищого професійного училища №24, м. Заставна.

Крім того, для складання планів екологічного та соціального управління УСИФ підготував оцінку екологічного та соціального впливу для закладів ПТО у Вінницькій та Чернівецькій областях: Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища, Вінницького вищого професійного училища сфери послуг, Чернівецького ПТУ №8, Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки.

Проект спрямований на створення сучасної інфраструктури ПТО, що сприяє покращенню іміджу ПТО серед студентів-кінцівників.