EU4Skills підтримала запуск навчальної платформи “Профтехосвіта онлайн”

23 грудня 2022 року відбулася презентація платформи онлайн-навчання «Професійна освіта онлайн» (посилання: https://profosvita.online).

Програма EU4Skills є одним із головних партнерів МОН у створенні контенту платформи. Загалом буде адаптовано та розроблено понад 90 онлайн-курсів як з професійних дисциплін, так і з розвитку м’яких навичок.

Теми курсів включають будівництво, обробку металу, сільське господарство тощо. Здебільшого це короткотермінові курси розроблено для опанування конкретних навичок, необхідних для працевлаштування.

Платформа також пропонуватиме інтерактивні курси та інтерактивні мобільні тренажери. EU4Skills розробила нові навчальні матеріали для платформи, надала технічну та методологічну підтримку в цифровизації існуючих курсів і навчальних матеріалів, а також у завантаженні контенту.

Ця платформа дозволить студентам навчатися онлайн, викладачам – доповнити свою освіту сучасним цифровим контентом, а також допоможе всім, хто хоче підвищити свою професійну кваліфікацію.

На момент запуску на платформі було розміщено 24 курси за 12 професіями, ще 23 курси знаходяться в процесі завантаження.